Što radimo

Brother podržava Cool Earth na razne načine, na primjer, paneuropska inicijativa Eco-Points i kampanja "Klik za Zemlju".

Kupci također mogu sudjelovati u Brotherovoj podršci za Cool Earth besplatnim vraćanjem i recikliranjem spremnika s tintom i tonera Brother. 

Pročitajte više

Asháninka

Brother je podržao Asháninku, partnerstvo organizacije Cool Earth, koja se održava u peruanskoj prašumi od 2009. Naši uspjesi uključuju opremanje zdravstvenih ispostava, osiguravanje čiste vode za lokalnu zajednicu i financiranje šest brodova za hitne slučajeve i prijevoz do lokalnih tržišta.

Otkrijte projekt Asháninka

Orangerie Bay

Naše partnerstvo je prošireno na Orangerie Bay koji se nalazi u džungli Papue Nove Gvineje. Do sada smo financirali novu školsku zgradu, donirali šivaće mašine ženskoj zadruzi za šivanje i pridonijeli kupnji kućanskog pribora i poljoprivrednih alata za seljaka.

Otkrijte projekt Orangerie Bay

Suradnja

Od 2008. godine, Cool Earth pomogla je obraniti milijune stabala od sječe i pritom i bogatstvo bioraznolikosti te podići svijest sela o važnosti očuvanja netaknute šume i doma.

S Brotherovom podrškom dobrotvorna organizacija pomogla je obraniti od uništenja više od 6000 hektara prašume u Peruu i Papui Novi Gvineji.  

“U Brotheru smo vrlo ponosni na naše dugogodišnje partnerstvo s Cool Earthom. Naši zaposlenici i kupci podjednako i dalje pridonose očuvanju prašume i njenih zajednica u Peruu i na Papui Novi Gvineji kroz brojne inicijative, uključujući sudjelovanje u kvizu svake dvije godine za prikupljanje sredstava i program recikliranja tonera.” - Isao Noji, generalni direktor, Brother International Europe.

Podržajte Cool Earth

Preuzmite PDF letak

Papua Nova Gvineja – jedna godina
Pogledajte video o dosadašnjim postignućima našeg partnerstva u Orangerie Bay.

3,5 milijuna stabala

u prašumi spašenih od uništenja

56 spašenih života

organiziranjem hitne službe

174 obitelji

koje su tvrtke podržale