1. Home Brother
  2. Štampači nalepnica i računa 
  3. Serija QL-800

Primetite razliku

Naša pametna serija QL-800 nudi tri izuzetne prednosti: jedinstvenu mogućnost štampe atraktivnih dvobojnih nalepnica u crnoj ili crvenoj boji na upit, fleksibilnost štampe kontinuiranih nalepnica do 1m dužina i praktičnost oblikovanja i bežične štampe nalepnica direktno sa vašeg mobilnog uređaja. Osim toga, tu je i ugrađeni automatski rezač traka za profesionalni završetak zadataka. 

Glavne karakteristike serije QL-800

Labels on work IDs

Crno-crvena štampa na nalepnicama

Bilo da se radi o obeležavanju alergena u hrani, hitnoj pošti, poverljivim datotekama ili obeležavanju inventara - naše atraktivne crne i crvene nalepnice znače očitu promenu u vašem poslovanju.

Pročitajte više

Labels on folders and stationery

Štampa na kontinuiranoj traci

Naše kontinuirane trake omogućavaju  vam oblikovanje nalepnica dužine do jednog metra - sve što vam treba nalazi se u jednoj rolni, a istovremeno sprečite otpad ostatka  nalepnica.

Pogledajte potrošni materijal

Person printing wirelessly from their smartphone

Aplikacija za bežičnu štampu

Štampajte bilo gde sa našim bežičnim štampačima nalepnica. Dodirnite taster mobilnog računara ili prevucite preko ekrana pametnog telefona - aplikacija vam omogućava sve što je potrebno za oblikovanje i štampu nalepnica na putu.

Preuzmite aplikaciju iPrint&Label iz App Store ili Google Play

Kako koristiti serije štampača za nalepnice QL-800 u industriji

Traži DK-22251. Na raspolaganju samo kod QL-810W i QL-820NWB. U skladu sa aplikacijom iPrint&Label - podrška dvobojne štampe predviđena je od maja 2017. i dalje.