1. Home Brother
  2. Štampači nalepnica i računa 
  3. Serija QL-800
  4. Upotreba serije QL-800
Empty office

Ured

Pobrinite se da lako pronađete svoje datoteke kao i da će hitna pošta potaknuti vizualni osjećaj hitnosti crnim i crvenim nalepnicama sa naše dvobojne kontinuirane rolne. Druga mogućnost je crna štampa na kontinuirane trake i rezane nalepnice.

Na raspolaganju su adresne nalepnice, nalepnice za datoteke, za kutije za skladištenje, za police, za kancelarijski materijal i nalepnice za privremeno označavanje opreme.

QL-800

Labels in a warehouse facility

Upravljanje objektima

Privucite trenutnu pažnju sa crnim i crvenim nalepnicama. Oblikujte upečatljive prilagođene nalepnice za privremeno označavanje opreme sa našom dvobojnom kontinuiranom rolnom. Druga mogućnost je crna štampa na više postojane filmske trake.

Na raspolaganju su nalepnice za privremeno označavanje opreme, za bedževe za posetioce, za kancelarijsku opremu i namještaj.

QL-800

Labels on boxes in a warehouse

Poštanske usluge i skladištenje

Odštampajte jasno vidljive adresne nalepnice i nalepnice za rukovanje u nekoliko sekundi na naše dvobojne kontinuirane rolne kako biste osigurali sigurnu i pravovremenu dostavu pošiljki.

Na raspolaganju su adresne nalepnice, nalepnice za rukovanje, nalepnice za police skladišta, nalepnice sa bar kodom za proizvode, palete i kutije kao i za privremeno označavanje opreme.

QL-800

Labels being used in a retail store

Maloprodaja

Povećajte svoju prodaju privlačnim nalepnicama sa cenom i ponudom koje su odštampane u crnoj i crvenoj boji na dvobojnoj kontinuiranoj rolni. Štampač za nalepnice QL-820NWB ima samostalan LCD ekran na dodir i opcionu bazu za baterije - savršeno za trgovine.

Na raspolaganju su nalepnice za proizvode, nalepnice sa cenama, nalepnice sa promotivnom/posebnom ponudom, nalepnice sa bar kodom za praćenje tokom skladištenja i nalepnice za privremeno označavanje opreme.

QL-820NWB

Labels being used on food at a supermarket

Prehrambena industrija

Oblikujte atraktivne nalepnice za označavanje hrane sa našim dvobojnim kontinuiranim rolnama te istaknite alergene, rok trajanja i ponudu u crnoj i crvenoj boji. QL-820NWB ima samostalan LCD ekran na dodir za štampu nalepnica na licu mesta.

Na raspolaganju su nalepnice za označavanje alergena, nalepnice sa uputstvima za pripremu hrane, nalepnice za proizvode, nalepnice za police hladnjaka i nalepnice sa bar kodom.

QL-820NWB

Labels being used on an ID badge

Upravljanje posetiocima

Poboljšajte upravljanje posetiocima izvanrednim crno-crvenim identifikacijskim bedževima koji su odštampani na našim dvobojnim kontinuiranim rolnama. Označite datum, vreme i područje pristupa. QL-810W i QL-820NWB imaju bežično povezivanje koje vam omogućava jednostavno štampanje nalepnica sa pametnog telefona ili tableta putem aplikacije.

Na raspolaganju su bedževi za posetioce, adresne nalepnice i nalepnice za privremeno označavanje opreme.

QL-810W