Originalan Brother LC121VALBP kertridž - paket

Brother LC121VALBP crni, plavi, crveni i žuti kertridž. Svaki kertridž odštampa do 300 stranica.

Svaki kertridž odštampa do 300 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž

Uštedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC121VALBP_main

Glavne karakteristike

  • Svaki kertridž odštampa do 300 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž
  • Uštedi papir, vreme i novac

Opis

Odaberite ovaj LC121VALBP paket kako biste  lakše i povoljnije zamenili sve originalne Brother kertridže u kućnom ili kancelarijskom štampaču. Četiri kertridža sadržana u ovom paketu dizajnirani su kako bi vašem štampaču pomogli u postizanju najboljih rezultata.

Više o proizvodu...

Drugi spremnici tinte:

Kada dode vrijeme narucivanja zamjenskog spremnika tinte, možete se osloniti na Brother LC121VALBP paket koji jamci da ce vaš pisac ostati u izvrsnom stanju i da ce biti ispisi kristalno cisti.

Iako biste mogli doci u iskušenje da kupite jeftiniji, neoriginalni potrošni materijal, ne zaboravite da takvi proizvodi ne utjecu samo na kvalitetu ispisa, vec i uzrokuju dugorocnu štetu na pisacu.

Originalni LC121VALBP paket koji sadrži LC121BK – crni, LC121C – cijan, LC121M – magenta i LC121Y – žuti spremnik tinte, održava vaš uredaj u ispravnom stanju, pružajuci vecu vrijednost za vaš novac i impresivne rezultate.

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice