Originalan Brother LC121Y kertridž – žuti

Brother LC121Y žuti kertridž - pojedinačno pakovanje. Odštampa do 300 stranica.

Odštampa do 300 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž

Uštedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC121Y_main

Glavne karakteristike

  • Odštampa do 300 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž
  • Uštedi papir, vreme i novac

Opis

LC121Y žuti kertridž dizajniran je za postizanje impresivnih rezultata kod svake štampe. Budući da je to originalni Brother potrošni materijal, kertridž se lako instalira i kompatibilan je s štampačem.

Više o proizvodu...

Kertridži drugih boja:

Kada dođe vreme naručivanja zamenskog kertridža, možete se osloniti na Brother LC121Y žuti kertridž koji garantuje da će vaš štampač ostati u izvrsnom stanju i da će štampa biti kristalno čista.

Ako trošite više plavog mastila nego mastila drugih boja, moćićete dobiti najbolje moguću štampu kupovinom LC121Y.

Iako biste mogli doći u iskušenje da kupite jeftiniji, neoriginalni potrošni materijal, ne zaboravite da takvi proizvodi ne utiču samo na kvalitet štampe, već i uzrokuju dugoročnu štetu na štampaču.

Originalni LC121Y žuti kertridž održava vaš uređaj u ispravnom stanju, pružajuci veću vrednost za vaš novac i impresivne rezultate.

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice