Originalan Brother LC1280XLM veliki kertridž za mastilo - magenta

Brother LC1280XLM magenta kertridž - pojedinačno pakovanje. Odštampa do 1.200 stranica.

Odštampa do 1200 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom

Uštedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC1280XLM_main

Glavne karakteristike

  • Odštampa do 1200 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom
  • Uštedi papir, vreme i novac

Opis

Tražite kertridž koji će trajati duže, ali ne želite da ugrozite kvalitet? Odaberite originalni LC1280XLM magenta veliki kertridž koji nudi nižu cenu po stranici, ali daje odlične rezultate - baš kao što očekujete od Brothera. 

Više o proizvodu...

Kertridži sa mastilom drugih boja:

LC1280XLM magenta veliki kertridž sa mastilom dizajniran je za besprekoran rad s Brother štampačem i zato vam garantuju da ćete uvek imati izuzetne rezultate.

Iako upotrebom neoriginalnih, jeftinijih kertridža sa mastilom možete u kratkom roku uštedeti novac, ti često lošiji proizvodi mogu uzrokovati mnoge probleme sa štampom, pa čak i naškoditi vašem štampaču - da li je zaista vredno rizika?

Uz originalni LC1280XLM veliki kertridž sa mastilom, osiguraćete da vaš štampač nastavi rad po svojim najboljim performansama i da garancija ostane važeća.

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice