Originalni Brother LC1280XLY veliki kertridž sa mastilom - žuti

Brother LC1280XLY žuti kertridž sa mastilom - pojedinačno pakovanje. Štampa do 1.200 strana

Štampa do 1.200 strana u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalni Brother kertridž sa mastilom

Ušteda papira, vremena i novca

Detalji o proizvodu

LC1280XLY_main

Glavne karakteristike

  • Štampa do 1.200 strana u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalni Brother kertridž sa mastilom
  • Ušteda papira, vremena i novca

Opis

Tražite kertridž sa mastilom koji će trajati duže, ali neće ugroziti kvalitet? Izaberite originalni LC1280XLY žuti veliki kertridž koji nudi nižu cenu po stranici, ali daje odlične rezultate - baš kao što očekujete od Brother-a.

Više o proizvodu...

Kertridži drugih boja:

LC1280XLY žuti veliki kertridž sa mastilom dizajniran je za besprekoran rad sa Brother štampačem i obezbeđuje vam uvek izuzetne rezultate.

Iako upotrebom neoriginalnih, jeftinijih kertridža možete da uštedite novac u kratkom roku, ti često lošiji proizvodi mogu da prouzrokuju mnoge probleme sa štampom, pa čak i da štete vašem štampaču - da li je zaista vredno rizika?

Uz originalni LC1280XLY veliki kertridž osiguraćete da vaš štampač i dalje radi besprekorno i da zadržite garanciju na uređaj.

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice